Hemsidor

5 års erfarenhet av webbutveckling och webbdesign

Följ med oss i teknikens  framkant!

DITTOO är en webbutveckling och webbdesign företag baserat i södra Sverige. Vi startade i slutet av 2018 och sen dess har vi utvecklat webbplatser för startup, små och medelstora företag samt alla typer av organisationer som söker en professionell lösning.

Vi har lång erfarenhet av att bygga webbshoppar med plattformar med öppen källkod som OssCommerce, WordPress, Pretashop och Magento.

Vi har levererat över 40 projekt under våra senaste 5 år och vi är engagerade i att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar.

e-Handels
plattformar
(Med öppen källkod)
0 +
Digitala verktyg
(Integration av
insticksmoduler)
0 +
Mallar att välja
(Både fria
och PRO)
0 +

Följ med oss i teknikens framkant

Vi befinner oss i en digital era där majoriteten av företagen finns online. I en allt mer konkurrensutsatt marknad är det avgörande för företag att ständigt vara uppdaterade och använda den senaste tekniken för att förbli konkurrenskraftiga.

Vi på vårt företag använder olika digitala verktyg för att underhålla och hantera våra kunders webbplatser. Jag som grundat DITTOO är utbildad som webbutvecklare med erfarenhet främst på programmeringsspråken HTML, CSS, JavaScript och PHP, samt öppen källkod plattformar.

Låt oss diskutera fördelarna med att använda vår webbteknik för de olika tjänster som vi erbjuder.

Med vänliga hälsningar,

Fabiola Lau De Karlsson
Grundare'
Upptäck kraften med DITTOOs kompletta webblösningar för alla dina behov.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om vår policy för cookies och integritetspolicy

Skip to content