Hemsidor

Batterifordon i Malmö AB

Samarbetet mellan DITTOO och Batterifordon AB fortsätter blomstra och nu utökar företaget sitt utbud med flera högkvalitativa elfordon

Samarbete

En trevlig och givande händelse ifjol  var när Batterifordon AB:s ägaren, Ingvar Andersson, bestämde sig att hosta sin online-butik  hos DITTOO och ha oss som deras webbmaster.
Vi har arbetat med Batterifordon AB sedan 2020 och har försett dem med olika tjänster inom e-handel. Våra tjänster har så småningom skräddarsytts för att möta deras specifika behov och krav.
Vi har implementerat en kostnadseffektiv e-handelslösning för Batterifordon som hjälper dem att hantera sin online verksamhet på ett mer effektivt sätt. Detta inkluderar funktioner som orderhantering, kundhantering och betalningshantering.

Vad gör vår kund?

Batterifordon AB är ett svenskt företag som specialiserat sig på försäljning av innovativa och högkvalitativa elfordon för personer med nedsatt rörlighet. Alla elfordon som Batterifordon AB erbjuder är designade med användaren i åtanke, vilket säkerställer att de är säkra, pålitliga och enkla att använda. Företaget tillhandahåller även en rad tjänster till sina kunder, såsom service, reparation, batteribyte med mera. Batterifordon AB strävar efter att se till att deras kunder är nöjda med deras köp!

Vad vi gjorde:

Webbutveckling
, E-handel
, Grafisk profil
, SEO optimering
, Redaktion

Pågående tjänster:

Webbhosting
, Webbmaster

Övriga tjänster:

Digital Marknadsföring

Hemsida:

Flera nyheter

Vad väntar du på?

Få en gratis konsultation och kom igång nu!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om vår policy för cookies och integritetspolicy

Skip to content